Hof van Eersel

Hof van Eersel biedt haar gasten ruimte en privacy in vier bijzondere vrijgelegen gastenhuisjes, op een idyllisch landgoed van anderhalve hectare in een prachtige Kempische omgeving.

Ontspanning en aandacht in een informele sfeer kenmerken Hof van Eersel. Het Hof zelf oogt als een kleinschalig dorpje uit vervlogen tijden. De deels gepotdekselde en rietgedekte gastenhuisjes liggen rondom een voormalige paardenstal. Deze is met oog voor detail verbouwd tot een zeer sfeervolle gemeenschappelijke ruimte met goed geoutilleerde keuken, een zithoek, diverse tafels en een goed gevulde boekenkast. De gasten kunnen gebruik maken van de voorzieningen in deze ruimte. Ook kan hier ontbijt geserveerd worden of een avondmaaltijd.

De gastenhuisjes zijn alle vier uniek in sfeer, uitstraling en interieur, en vanzelfsprekend voorzien van alle comfort. Alle huisjes beschikken over een zitkamer of zithoek met gratis wifi, interactieve tv, slaapkamer met kingsize boxspring, een badkamer met rainshower en een apart toilet. Koffie en theefaciliteiten zijn beschikbaar. Alle gastenhuisjes beschikken over een ruim terras met buitenmeubilair. Twee huisjes beschikken over een prive sauna. Hof van Eersel heeft een eigen inrit en privé parkeerplaats. Daarnaast bieden wij op aanvraag aanvullende services zoals een maaltijd (Eten wat de pot schaft). 

De grote tuin van Hof van Eersel heeft diverse bankjes en terrasjes. Het biedt alle mogelijkheden om te genieten van de rust en het weidse uitzicht. De locatie grenst direct aan een natuurgebied in het hart van de Kempen, met unieke mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten. U wandelt of fietst vanuit uw huisje direct de Kempische bossen in. U vindt een uitgebreide informatiemap met naast informatie over het huisje ook toeristische informatie voor bezoeken in de buurt, aantrekkelijke wandel en fietsroutes en mogelijkheden om in de buurt te dineren.Wij adviseren u graag over mooie routes en leuke pleisterplaatsen. Bourgondisch Eersel met een historisch marktplein met allerlei restaurants ligt op 4 km afstand. In 20 minuten bent u in het centrum van designstad Eindhoven.

Op het landgoed zelf, op geruime afstand van de huisjes van het Hof, staan twee Brabantse langgevelboerderijen. Hier wonen wijzelf. Wij genieten zelf iedere dag van deze bijzondere plek. Hof van Eersel nodigt u uit te genieten van de natuur en de bijzondere sfeer van de locatie. Door de ruime opzet is Hof van Eersel geschikt voor zowel kort als langer vakantieverblijf. Het is ook zeer geschikt voor zakelijke gasten.