Het Zadelhuis

 

CoVid-19 mededeling: Indien u deze accomodatie voor meer dan 2 personen wenst te boeken vragen wij u hierover contact met ons op te nemen via info@hofvaneersel.nl of via een van telefoonnummers die te vinden zijn op de contactpagina.

 

Het Zadelhuis is een ruime cottage met een verrassende indeling. Het huis beschikt over een comfortabele zitkamer die via een smaller deel in open verbinding staat met een ruime slaapkamer. In de slaapkamer staat een kingsize tweepersoons boxspring.  De tussengang tussen slaapkamer en woonkamer biedt toegang tot de badkamer met een dubbele wastafel en rainshower en tot het toilet. De ruime zitkamer is voorzien van vloerverwarming, gratis wifi, interactieve tv, nespresso-apparaat  en een waterkoker. De zithoek beschikt over een tweepersoons slaapbank (140 x 200) en luxe fauteuil. Gasten kunnen gebruik maken van de keukenfaciliteiten in de gemeenschappelijke ruimte, het Paardenhuis.  Het Zadelhuis is geschikt voor 2 personen met ruimte voor een derde persoon/twee kinderen op de slaapbank.

 

In een informatiemap vindt u de noodzakelijke informatie voor een goed en veilig gebruik van het Zadelhuis en daarnaast toeristische info over leuke trips in de buurt, te bezoeken musea, mooie wandel- en fietsroutes en waar je kunt joggen of mountainbiken. Het Zadelhuis ligt helemaal beschut onder enkele grote eiken, in de zomer blijft het er heerlijk koel. Het Zadelhuis heeft een buitenterras. 

 

Het Zadelhuis kost € 95,00 per nacht voor twee personen. Een eventueel extra persoon kost 10,- per nacht. Het ontbijt is niet inbegrepen en kost € 9,00 p.p.   Andere faciliteiten vindt u op de pagina’s “eten en drinken” en “wandelen etc.”.

 

Het Zadelhuis dankt zijn naam aan het feit dat het vroeger dienst deed als berging voor zadels, tuigage en hooi. Daarnaast was het een winterstal voor een van de paarden.