Het Hofhuis

 Het Hofhuis, gerenoveerd in 2019, is een intieme en sfeervol ingerichte cottage door het gebruik van een houten wand in het interieur. De cottage beschikt over een eigen, inpandige tweepersoons sauna.

De  zitslaapkamer is uitgerust met een comfortabele kingsize boxspring, twee fauteuils en een kleine eethoek. De badkamer  is voorzien van een rainshower douche, een apart toilet, een wastafel en een sauna.  Het Hofhuis beschikt over een fraaie betonnen vloer met vloerverwarming. Dit huisje is ook voorzien van airconditioning. Er is gratis wifi, een tv, Nespresso-apparaat en waterkoker. Gasten kunnen gebruik maken van de keukenfaciliteiten in de gemeenschappelijke ruimte, het Paardenhuis. Het Hofhuis heeft een ruim, op het zuiden gelegen terras, waar u al in het voorjaar heerlijk van de zon kunt genieten.

In een informatiemap vindt u de noodzakelijke informatie voor een goed en veilig gebruik van het Hofhuis en daarnaast toeristische info over leuke trips in de buurt, te bezoeken musea, mooie wandel- en fietsroutes en waar je kunt joggen of mountainbiken.