Het Vriendenhuis

Het Vriendenhuis is een zeer ruime en comfortabele rietgedekte cottage. Het ligt samen met de andere cottages aan de rand van het landgoed met uitzicht over weilanden en tuin. Het is geschikt voor 2 personen. Op aanvraag kunnen maximaal 4 gasten in het Vriendenhuis verblijven door gebruik te maken van de slaapruimte in het souterrain. Op de begane grond vindt u een ruime slaapkamer, een ruime woonkamer en toilet. De woonkamer heeft een zithoek en een eethoek.  Verder treft u gratis wifi, een tv, waterkoker en Nespresso-apparaat en een kleine bibliotheek. De slaapkamer is voorzien van een kingsize tweepersoons boxspring, grote garderobekast en wastafel. Een trap naar beneden leidt naar een slaap- annex loungeruimte met twee een persoons boxsprings en een zitje. Via deze ruimte is de badkamer met rainshower, wastafel en zeer ruime privé-sauna bereikbaar. In een informatiemap vindt u de noodzakelijke informatie voor een goed en veilig gebruik van het Vriendenhuis en daarnaast toeristische info over leuke trips in de buurt, te bezoeken musea, mooie wandel- en fietsroutes, waar je kunt joggen of mountainbiken. 

Het vriendenhuis beschikt over een ruim eigen terras. Omdat gasten voor gebruik van sauna en douche een trap af moeten is dit gastenhuisje minder geschikt voor mindervalide mensen.

Het Vriendenhuis dankt zijn naam aan het feit dat het huis voorheen in gebruik was als logeerhuis voor vrienden en familie. Ooit deelde de dochter van een van de vorige bewoners van de boerderij het huis met haar paard als bijzondere vrienden.